Eiendomsfotografering

NesbyenFoto.no driver med eiendomsfotografering i Hallingdal og Numedal. Har gått til anskaffelse av quadcopter eller drone som noen vil kalle det og kan ta bilder fra luften. Dette gir et helt annet perspektiv av det du skal selge, og det skiller seg ut fra vanlige prospekter. Du kan se litt mer om eiendomsfotografering og priser her.

BESTILL EIENDOMSFOTOGRAFERING HER


 SE MIN NYE HJEMMESIDE MED NATURBILDER. http://haraldset.com      
Fototur til Finland med Stavanger Foto

Hadde en flott tur med Stavanger Foto til Finland 1.-5. september 2014 hos Lassie på grensa mellom Finland og Russland. Målet for denne turen var å få bilde av ulv da jeg ikke har fått det på de to forrige turene til Finland. Vi var 11 fotografer fra Sør Norge, skulle egentlig vært 12, men en person var uheldig og fikk ikke bagasjen sin på Gardermoen tidsnok til å bli med til Finland. Vi satt 4 netter i skjulene, ble kjørt til skjulene kl 16.00 og ble hentet igjen kl 0800 dagen etter. Har lagt ut noen bilder jeg tok på turen. En stor takk til Stavanger Foto og Arnt Ove Jøsang for en fantastisk tur, og takk til alle de andre. Under kan du se noen bilder om du ønsker det.

EN FILMSNUTT FRA SISTE TUREN TIL FINLAND SEPT 2014Noen bilder av kongeørn Nes i Hallingdal.                                                                                                                                                            

                                 


Månedens bilde i National Geographic                                                                             
                                                                                

altFisketur i Langevatn, 20 min. fra Skålsrudstølen

Tok en tur opp til Langevatn for å besøke min sønn Vegar og hans kompis Fredrik som skulle campere der til dagen etterpå. Dro opp i syvtiden og jeg hadde ikke vært der lenge før Vegar dro opp en fin ørret. De fikk tilsammen ca. 10 flotte ørreter dette døgnet, men det var ikke bare fiskeopplevelsen som var begivenhetsrik. Det var et fantastisk flott vær med nesten helt stille vann og en solnedgang som speilet seg i det flotte vannet. Synd ikke flere som tar turen for å oppleve slike naturopplevelser. Har lagt ut noen bilder fra denne turen her.


alt


alt

Til Finland for å fotografere vill Bjørn

14 juni 2012 dro jeg til Finland sammen med Olav Golberg og 4 andre fotografer fra Trøndelagen og Østlandet. Vi var 6 spente fotografer som dro til ingenmannsland på grensa mellom Finland og Russland. Vi var garantert bjørn, men sjansene for ulv og jerv var også tilstede, noen var heldige og fikk også jerven på brikka. Det ble 4 spennendes netter i fotoskjul hvor vi hadde bjørn hver kveld/natt, mens jerven var det bare 2 som fikk fotografert og filmet. Det startet med 50 grader i fotoskjulet første natta, men det ble heldigvis noe kjøligere de 3 siste nettene. Det var den kjente naturfotografen Svein Wiik som arrangerte turen, og det er absolutt å anbefale å være med han på tur.

16 september 2013 drar jeg til ingenmannsland igjen.


Se bilder fra turen her.Studiobilder
Nattbilder, nye bilder lagt inn
Kongeørn, nye bilder lagt inn  
alt
alt
alt

alt

Kongeørn blir plaget av skjæra

Sist jeg var oppe i ørneskjulet fikk jeg filmet et par artige situasjoner. Den første er når skjæra forstyrrer og plager kongeørna da den sitter og spiser, napper den i halen og lar den ikke få være i fred. Den andre er når den ene kongeørna sitter og spiser og den andre kommer ruslende opp skråningen og jager den ørna som sitter der for så å spise seg mett selv.Gå inn på denne linken og se video fra seansen
alt
Jeg har gjennom de 2 siste åra fotografert fugler som kan ses i Halingdal, fra småfugl til store rovfugler. Jeg har laget en bildeserie av 25 arter som du kan se ved å klikke på bilde over.

altalt
alt